Tuesday, 29 September 2015

                     
              Barang-barang keperluan Mr.M

Tadaaa . .. ni haa baru nak post barang2 keperluan figure design untuk sem ni, ni pon ada barang yang x cukup lagi sebab dah habis stok, *nampaksangatlaku 😄, barang yang aku beli petang tu adalah :-
- A3 layout pad
- charcoal stick Medium
- charcoal Hard & Medium
 . ... harga lupa la pulak berapa HAHA, semua barang2 ni untuk sem 3 melukis and so on lahh . .. tu ada yang x beli lagi, best lukis2 ni tak stress dan kita bole cuba somting yang baru dlm lukisan ni 😉

No comments:

Post a Comment