Sunday, 18 October 2015

Sejenis bintang yang sempat aku tangkap gambar ! Hehe Mesti korang pelik kan kenapa lecturer kitaorang bawa datang zoo, student universiti pulak tu, bukannya sebgai volunteer ke apa ke kan ! Haa sebenarnya macam ni, kitaorang datang zoo sebab kena lukis haiwan2 yang ada kat sini, untuk dapatkan 'gesture drawing' haiwan tersebut atau bentuk haiwan tu secara spontann OK !  Ingat senang?? Dah la binatang tu bergerak-gerak, susah juga tau, dan DILARANG sama sekali untuk tangkap gambar n lukis!! Amboih ingat senang nak buat MARKAH HAHAHA

2 comments:

  1. kenapa orang utan mcm tu,,die merajuk kew ape??kew ko x bagi coklat kat die puteri...:)

    ReplyDelete
  2. dia nak ikut aku balik, aku xbagi haha

    ReplyDelete